Симеонов: Волен Сидеров трябва да е благодарен, че се отърва от ангажимент, който не можеше да изпълнява

11-07-2019           

Става въпрос за една формална промяна, която да съживи общия живот на групата. Така Валери Симеонов коментира пред БНТ отстраняването на Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група на "Обединените патриоти".

В личен план за него това е голяма драма. За мен той трябва да е благодарен, че се отървава от ангажимент, който не можеше да изпълнява. Не мисля, че постът, който заема човек, трябва да определя неговото самочувствие, заяви още той.

С ВМРО опитваме да направим тази партия действаща сила. Не мисля, че има значение кой е председател на групата. Надявам се от "Атака" да са си взели поука и следващия вторник да дойдат на работа. Отсъствието им пречи на съвместната работа, категоричен е Симеонов.

Проблемът не е кой ще ръководи групата, а дали тя ще действа правилно. Добре би било Сидеров да положи малко усилия, да спазва малко дисциплината. Оказа се, че той е гласувал и участвал само 4% - от 100 работни дни, идвате на работа 4 дни. Фактите не са въображаеми комплекси. Политиката не е толкова елементарно нещо, в нея все още има отговорни хора, добави още депутатът от НФСБ.

На тези години нищо случайно не казвам. Аз винаги казвам истината, каза още Симеонов.


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.