Анализи Новини

Борисов: ГЕРБ в момента расте като външния дълг

   
Борисов: ГЕРБ в момента расте като външния дълг

ГЕРБ в момента расте като външния дълг. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща със симпатизанти в 23-и МИР-София. Партийното мероприятие, на което присъстваха и кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в избирателния район, бе излъчвано на фейсбук страницата му.

Трябва така да се представим на изборите, че да не трябва да има други избори, хората само това искат, каза той.

Борисов поръча на кандидатите и водачите на листи да обясняват на всеки в София и там, където ходят, какво е направено и хората да правят разлика. Вече четвърта година, откакто ни няма в управлението, всичко расте – корупцията, инфлацията, само след дерогацията бензинът е на същите цени, посочи лидерът на ГЕРБ. И разказа анекдот в края на срещата – "ГЕРБ в момента расте като външния дълг".

Борисов обърна внимание, че ГЕРБ-СДС в два от районите в столицата имам нови водачи 23-и МИР – Георги Георгиев, и в 24-и - Рая Назарян. Той изтъкна, че са се опитали и дават място на младите хора да излязат напред и да показват какво могат, да се развиват, пише БТА.

Председателят на ГЕРБ отбеляза още, че много знакови за „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) лица не са водачи на листи за предстоящия вот.